Workshops 2022

Om kwalitatieve workshops te kunnen garanderen, kiezen we er voor om deze steeds in kleine groepen te laten doorgaan. Ook kiezen we bewust voor duurzaam, kwalitatief en verantwoord speelmateriaal. 

Praktische info 

Moment: zaterdagvoormiddag (zie data)

Voor peuters en kleuters tem 5 jaar

Groep 1: 09.30u - 10.30u 

Groep 2: 10.45u - 11.45u 

Locatie: De feestschuur, Leisbulkstraat 2, 9031 Drongen

Prijs: €60/reeks 

Uitverkocht

Kliedernamiddag

€ 25,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Kliedernamiddag

€ 25,00

Tijdens de kliedernamiddagen krijgen de kinderen de kans om te kliederen en kladderen naar believen. Elke sessie worden andere materialen en spelmogelijkheden aangeboden. De kinderen krijgen hier de kans om op een speelse, ongedwongen manier kennis te maken met allerlei nieuwe materialen, dit in een veilige omgeving, onder begeleiding van een ervaren kleuterjuf.


Voor wie: Kleuters en lagere school kinderen 

Waar: De Feestschuur te Drongen (Leisbulkstraat 2, 9031 Drongen)


Wanneer: woensdagnamiddag, 16 maart van 14.00u - 16.00u

 

Prijs:  €25/namiddag 

Wobbelturnen 

Wobbelturnen is een combinatie van evenwichtsoefeningen, spelen en bewegen. Een sessie wobbelturnen bestaat uit een actieve en passieve fase, waarin in– en ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Wobbelturnen draagt bij tot een beter evenwicht, het verbeteren van de grove motoriek en de ontwikkeling van spierkracht. Ook zal het voor meer zelfvertrouwen zorgen bij kinderen, vergroot het de werkhouding en concentratie en ook de linker– en rechterhersenhelft worden gestimuleerd tijdens het Wobbelen.


Voor wie: peuters, kleuters en lagere school kinderen 

Waar: De Feestschuur te Drongen 
Wanneer:  Vanaf september 2022 

Prijs:  €60/reeks


Inbegrepen: alle materialen en producten voor de workshops. Koffie, thee en water.

Moeder-kind detox dag 

Tijdens onze moeder-kind detox dag ontvangen we jullie met open armen in onze feestschuur voor een heerlijk dagje vol plezier en rust. Even weg van alle drukke agenda's en tijd maken voor elkaar. 

In het eerste deel van de dag bieden we twee workshops aan: moeder-kind massage & yoga of een knutselworkshop. Na de wandeling in de natuur met een zelfgemaakte picknick, splitsen ouders en kinderen op. De kinderen leven zich uit in de tuin, gaan kliederen en brengen een bezoekje aan de ezels. De moeders gaan aan de slag in de schuur (keuze uit maken van cirkel uit droogbloemen of bakken) terwijl er tijd en ruimte is voor een ontspannende babbel onderling. 

 

We sluiten de dag af rond het kampvuur met een heerlijk glaasje wijn en marshmallows, waar we onze ervaringen delen met elkaar en nog even stilstaan bij de fijne momenten van de dag. 


Voor wie: Kleuters en lagere school kinderen + moeders

Waar: De Feestschuur te Drongen 

Wanneer: datum volgt 


Inbegrepen: alle materialen en producten voor de workshops. Koffie, thee, water, fruit, lunch en snack

Vader-kind detox dag

Tijdens onze vader-kind detox dag ontvangen we jullie met open armen in onze feestschuur voor een heerlijk dagje vol plezier en rust. Even weg van alle drukke agenda's en tijd maken voor elkaar. 

In het eerste deel van de dag bieden we twee workshops aan waaraan vader en kind samen kunnen deelnemen. Na de wandeling in de natuur met zelfgemaakte picknick, splitsen vaders en kinderen op. Me-time! De kinderen leven zich uit in de tuin, gaan kliederen en brengen een bezoekje aan de ezels. De vaders gaan aan de slag in de schuur en er is tijd voor een ontspannend babbel. 

 

We sluiten de dag af rond het kampvuur met een heerlijke frisse pint en marshmallows, waar we onze ervaringen delen met elkaar en nog even stilstaan bij de fijne momenten van de dag. 


Voor wie: Kleuters en lagere school kinderen + vaders

Waar: De Feestschuur te Drongen 
Wanneer: datum volgt 


Inbegrepen: alle materialen en producten voor de workshops. Koffie, thee, water, fruit, lunch en snack

Hoe kan ik jou helpen?