Recensies

Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Reacties

Jens Veelaert
3 maanden geleden

Zeer mooi materiaal en super goede service. Jennifer nam ook echt de tijd om alles in detail uit te leggen bij levering van het materiaal!

Hermien
5 maanden geleden

Het was een heel fijn, goed georganiseerd verjaardagsfeestje. Ook heel mooi materiaal waarmee aan de slag gegaan werd. Een aanrader!

Brosildja
5 maanden geleden

Het verjaardagsfeestje van mijn dochter was tiptop in orde met leuke spelletjes, goede organisatie en de kinderen hebben zich heel erg geamuseerd!
Zeker voor herhaling vatbaar :-)
Bedankt !

Julie Renard
een jaar geleden

Wij huurden de glamping tent voor de 9de verjaardag van ons dochter Charlie, alles was top - tent heel mooi versierd en bijpassende camping accessoires.
Stipte levering & ophaling alles verliep super vlot.
Zeker een aanrader - Charlie haar vriendinnetjes spreken er nog van ;-)

Nathalie
een jaar geleden

Top! Begeleid verjaardagsfeestje was PERFECT georganiseerd! Leuke thema’s, toffe spelletjes met alles erop en eraan… Zeker een aanrader! Bedankt!!

Kim Van Hoecke
2 jaar geleden

Wij kozen voor een discofeestje op vrijdagavond voor onze dochter en haar vriendinnen. De sfeer zat er meteen in met de originele dans roulette! De meisjes waanden zich als echte sterren op de dansvloer en lieten zich volledig gaan op hun eigen verzoeknummers. Dit alles onder de zeer professionele en kindvriendelijke begeleiding van Jennifer. Ze doet dit echt super! Wij konden toekijken, af en toe ook eens meedansen en vooral genieten van tevreden gezichtjes! Wij zijn fan van Het Gouden Kroontje!

Wendy De wilde
2 jaar geleden

Vandaag was het de eerste keer dat wij een verjaardagsfeestje gaven voor ons dochter haar verjaardag. Het is een echte aanrader ‘het gouden kroontje’ geen stress, gewoon kunnen meegenieten. ZALIG!!! De kindjes hebben hun geen seconde verveeld en ik had veel tijd om foto's te nemen. Zeker doen zou ik zeggen. 9 meisjes zou ik nooit alleen overleven 😉 dank je wel Jennifer

Nika Maes
2 jaar geleden

Ondertussen heeft ons zoontje al 3 kampen achter de rug EN 1 verjaardagsfeestje. Telkens opnieuw zorgt Jennifer er voor dat de kinderen centraal staan en zich echt amuseren! Er is geen reden meer om verder te zoeken naar andere kampjes!
Het is gewoon top!

Alexandra
2 jaar geleden

Van begin tot einde was de animatie verzorgd en helemaal op maar.
Topentertainment!
Thijs zijn eerste communie was hierdoor een groot succes en een echt kinderfeest!

Jessica
2 jaar geleden

Supertoffe ervaring met Het Gouden Kroontje! Themafeest superhelden en Jennifer heeft dat perfect georganiseerd. Dankjewel, dankjewel, dankjewel! Fijne activiteiten, leuke decoratie en top verkleedkostuums! Alle kindjes tevreden! En wijzelf ook 🥰

Reactie plaatsen