Recensies

Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Reacties

Nathalie
2 maanden geleden

Top! Begeleid verjaardagsfeestje was PERFECT georganiseerd! Leuke thema’s, toffe spelletjes met alles erop en eraan… Zeker een aanrader! Bedankt!!

Kim Van Hoecke
7 maanden geleden

Wij kozen voor een discofeestje op vrijdagavond voor onze dochter en haar vriendinnen. De sfeer zat er meteen in met de originele dans roulette! De meisjes waanden zich als echte sterren op de dansvloer en lieten zich volledig gaan op hun eigen verzoeknummers. Dit alles onder de zeer professionele en kindvriendelijke begeleiding van Jennifer. Ze doet dit echt super! Wij konden toekijken, af en toe ook eens meedansen en vooral genieten van tevreden gezichtjes! Wij zijn fan van Het Gouden Kroontje!

Wendy De wilde
8 maanden geleden

Vandaag was het de eerste keer dat wij een verjaardagsfeestje gaven voor ons dochter haar verjaardag. Het is een echte aanrader ‘het gouden kroontje’ geen stress, gewoon kunnen meegenieten. ZALIG!!! De kindjes hebben hun geen seconde verveeld en ik had veel tijd om foto's te nemen. Zeker doen zou ik zeggen. 9 meisjes zou ik nooit alleen overleven 😉 dank je wel Jennifer

Nika Maes
9 maanden geleden

Ondertussen heeft ons zoontje al 3 kampen achter de rug EN 1 verjaardagsfeestje. Telkens opnieuw zorgt Jennifer er voor dat de kinderen centraal staan en zich echt amuseren! Er is geen reden meer om verder te zoeken naar andere kampjes!
Het is gewoon top!

Alexandra
een jaar geleden

Van begin tot einde was de animatie verzorgd en helemaal op maar.
Topentertainment!
Thijs zijn eerste communie was hierdoor een groot succes en een echt kinderfeest!

Jessica
een jaar geleden

Supertoffe ervaring met Het Gouden Kroontje! Themafeest superhelden en Jennifer heeft dat perfect georganiseerd. Dankjewel, dankjewel, dankjewel! Fijne activiteiten, leuke decoratie en top verkleedkostuums! Alle kindjes tevreden! En wijzelf ook 🥰

stefanie vanheule
een jaar geleden

Via via bij het Gouden Kroontje terecht voor een verjaardagsfeestje. Echt een aanrader! Kindjes hadden hun super goed geamuseerd. Goede begeleiding!
Onlangs de workshop gedaan voor peuters in thema van de lente. Onze dochter heeft er telkens heel erg van genoten om zaken te ontdekken! Er wordt gewerkt met mooie materialen met een goede begeleiding!
Ik zeg het alvast door:d

Julie De Vriese
een jaar geleden

Het gouden kroontje gaf onze kindjes (4 jaar en 2,5 jaar) een leuke ervaring mee , door de hoofdpiet langs te laten komen aan huis! Corona regels werden gerespecteerd door afstand te houden en een mondmasker te dragen.. onze kindjes hier hebben genoten van het bezoekje en papa en mama stiekem ook! 🎉🎈 dank je wel voor de inzet, de inspanningen in deze bijzondere tijden!

Ann-Sophie Van Heuverswyn
een jaar geleden

Wij mochten het Movie- slaapfeestje testen. Wat waren wijzelf en onze kindjes enthousiast!

We namen alles in Corona-proof in ontvangst van een hele vriendelijke en sympathieke vrouw! Alles was super makkelijk om op te zetten. De kindjes vonden de discoballen en slaapmaskers geweldig! Hoewel onze kindjes nog wat klein zijn om er effectief ook een nachtje in te slapen samen hebben ze er ontzettend veel tijd in doorgebracht. Samen knuffelen, filmpjes kijken, lekkere popcorn uit de box eten! Yummie! We aten onze buikjes rond. Super leuke ervaring die we zeker nog eens gaan herhalen!

Petra Willems
een jaar geleden

Het slaapfeestje met als thema 'avontuur' was schitterend! De tenten zijn eenvoudig op te stellen en de bijpassende accessoires en speelgoed passen perfect in het thema en zijn verzorgd. Mijn jongens hebben genoten van de tenten om in te spelen, te snoozen, te lezen, te knuffelen, te verstoppen, te lachen en te genieten! De vuurkorf met marchmallows zorgde voor een ganse beleving, vuur maken, marchmallows roosteren en genieten van de zoetigheid! Een geslaagd concept, dat je alles aanreikt om een leuke, avontuurlijke en gezellige tijd te beleven bij je thuis. Super!

Reactie plaatsen