Opendeurdag feestschuur

Op zondag 18 september openen we de deuren van de feestschuur te Drongen en vieren we de start van het nieuwe schooljaar waarbij we graag ons aanbod nieuwe activiteiten, evenementen én workshops voor het schooljaar 2022 - 2023 aan jullie voorstellen.

 

Voor de kinderen zijn er grote spelen en een springkasteel aanwezig, in de speelzaal zullen enkele elementen van de nieuwe workshops uitgetest kunnen worden. Natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken tijdens een gezellige babbel en persoonlijke rondleiding!

 

Meer info


Halloween happening

 

Kom op zondag 30 oktober gezellig griezelen in de schuur met het hele gezin!

We toveren de schuur om tot kindvriendelijk spookhuis waarin de kinderen gezellig kunnen komen knutselen en spelen in Halloween thema, samen met het hele gezin. Inclusief een hapje en een drankje! 

 

Deze activiteit is uitermate geschikt voor de allerjongsten vanaf 2,5 tem 7 jaar. 

Prijs: €10/kind en €5/volw. 

 

Halloween voor 8+, kids only

Voor wie het wat spannender mag zijn, voorzien we een aparte activiteit! We verwelkomen jullie om 18.00u in de schuur en maken er onze eigen bebloede hot dogs. Vervolgens spelen we het spannende spel "weerwolven van Wakkerdam" rond het kampvuur.

Opgelet: kids only!

Prijs: €10/kind 

Locatie: Leisbulkstraat 2 9031 Drongen. 

 

Reserveren verplicht. 

 


Huis van de Sint

 

Op zaterdag 26 november en 3 en 4 december verwelkomen we de Sint en zijn pieten!

 

Ontdek de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en het bureau van de Sint tijdens een interactieve rondleiding doorheen het huis! Speel spelletjes met pakjes piet, vul je eigen zakje met lekkers bij kookpiet en geef je mooiste tekeningen persoonlijk af aan de Sint terwijl hij voorleest uit zijn grote boek.

 

Data: 26 november, 3 en 4 december 

Uur: 10.00u -13.00u en van 14.00u - 17.00u - Laatste toegang om 16.00u 

Prijs: €10/p.p. 

Adres: Leisbulkstraat 2 9031 Drongen 

 

Klasbezoeken mogelijk op donderdag 1 en vrijdag 2 december, info en reservaties: info@hetgoudenkroontje.be 

 

Reserveren verplicht. 

Er is momenteel een probleem bij de provider van ons formulier waardoor het niet mogelijk is via het formulier een tijdslot te reserveren. Gelieve per mail contact met ons op te nemen om een tijdslot te reserveren. We hopen dat dit probleem zsm verholpen is.