Opendeurdag feestschuur

Op zondag 18 september openen we de deuren van de feestschuur te Drongen en vieren we de start van het nieuwe schooljaar waarbij we graag ons aanbod nieuwe activiteiten, evenementen én workshops voor het schooljaar 2022 - 2023 aan jullie voorstellen.

 

Voor de kinderen zijn er grote spelen en een springkasteel aanwezig, in de speelzaal zullen enkele elementen van de nieuwe workshops uitgetest kunnen worden. Natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken tijdens een gezellige babbel en persoonlijke rondleiding!

 

Meer info


Paaseiraap

Kom jij ook paaseitjes rapen op 9 april?! 

❤ Zak paaseitjes ism Chocolaterie Depoorter
💛 Drankbonnetje
💚 Meet & greet met de paashaas
💙 Toegang tot het springkasteel


Alles is aanwezig om er een super leuke dag van te maken: bezoek van de paashaas, springkasteel, kindergrime, glittertattoo's, toegang tot de speeltuinen, uitgebreid terras,... Drank en snacks doorlopend verkrijgbaar bij Cafetaria Keiskant!

 

Kortom, de ideale formule om er een geslaagd paasfeest van te maken! 🤗

 

Inschrijven verplicht via het formulier, €10/kind, dit kan tem zondag 26 maart via het inschrijvingsformulier. 

Tot dan?! 🐰


Ouder-kind verbindingsweekend

 

Kom tot rust in ons prachtig stukje natuur, even weg van alle verplichtingen en verwachtingen. Ontdek samen met je kind hoe fijn en belangrijk het is om af en toe écht tijd voor elkaar te maken.

Waarom deelnemen aan het ouder-kind weekend?

samen ontspannensamen opladen en genietenouder-kind band versterkenelkaars talenten ontdekkenfocus op het hier en nu ouderschap bespreken je zal als ouder ontdekken dat je er niet alleen voor staat!

 

Om de beleving intens, puur en kleinschalig te houden, werken we met een kleine groep van max. 8 duo's.

 

Data: 17 en 18 juni 2023