De schuur - Kinderfeesten op maat 

Wil je graag een begeleid themafeest organiseren, maar heb je zelf onvoldoende ruimte of zin om dit thuis te organiseren? Dan hebben wij dé perfecte oplossing voor jou! Bij ons kan je zorgeloos genieten van begin tot einde. Wij verzorgen uw kinderfeest, met alles erop en eraan! Geen voorbereidingen, geen opkuis, geen zorgen! 

 

Opgelet: onze locatie is geen feestzaal die verhuurd wordt. Hier gaan enkel onze eigen activiteiten en kinderfeesten door voor max. 15 personen. 

 

Inbegrepen

 

  • 3u begeleiding met aangepaste spelletjes in thema
  • Tafeldekking in thema: borden, bekers, versiering
  • Alle materialen voor de spelletjes en activiteiten
  • Sanitaire voorziening en elektriciteit
  • Opkuis en afwas

 

Keuze uit 12 verschillende thema's, alsook slaapfeestjes mogelijk!

 

Locatie

 

Onze locatie is gelegen in een rustige omgeving, voorzien van een open keuken, apart sanitair en ruime speelzaal. De locatie beschikt ook over een tuin met een speeltoestel en trampoline waar de activiteiten bij goed weer kunnen doorgaan. 

 

Adres: Leisbulkstraat 2 9031 Drongen (Gent)

 

Voorwaarden

Onze themafeesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 of 8 jaar, afhankelijk van het thema.

 

Elk thema bevat materiaal voor 10 personen. Het is bij bepaalde thema's mogelijk om 2 thema’s te combineren. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, organiseren wij themafeesten voor max. 15 deelnemers. 

 

Reserveren kan enkel per mail: info@hetgoudenkroontje.be  of via het aanvraagformulier.

 

Het aantal deelnemers, de formule en eventuele extra's moeten ten laatste één week voor aanvang doorgegeven worden. Indien we niet tijdig over deze informatie beschikken, wordt er een administratieve kost van €30 aangerekend.

 

U kan kosteloos annuleren tot 3 weken voor datum.
Bij een annulatie later dan 3 weken, rekenen wij een annulatie kost van 50% aan. Bij een latere annulatie rekenen wij het volledige bedrag aan. 

 

Op zon- en feestdagen rekenen wij een toeslag van €50 aan.

 

De kinderen blijven ten alle tijde de verantwoordelijkheid van de ouder(s). Het Gouden Kroontje kan niet aansprakelijk, noch verantwoordelijk gesteld worden voor schade, verlies of lichamelijk leed.

 

Tarieven

De prijzen die u hier ziet, zijn van toepassing voor 10 personen. Wanneer er meer kinderen deelnemen (max 15), rekenen wij €5/extra deelnemer. 

 

Formule Prijs
Begeleid themafeest €230
Slaapfeestje €280
Glamping feest

* Keuze uit: pannenkoeken, poffertjes, donutwall, moelleux taart of hotdogs. Aanbod drank: chocomelk, appelsap, sinaasappelsap, water. Kidibul op aanvraag (€4/fles). 

Extra's Prijs
Hapje en een drankje* €4/p.p.
Fles kidibul €4/fles
Knutselactiviteit €7/p.p
Uitdeelzakjes €4/p.p.
Springkasteel €100
Popcornmachine €40
Afzetpaaltjes + rode loper €30
Glittertattoo's €30