Begeleide themafeesten op maat

 

Wij verzorgen uw feest van begin tot einde: versiering, borden, bekers, verkleedkleren en accessoires, alsook een ruim aanbod aan activiteiten binnen het thema! 

 

Inbegrepen

 

  • 3u begeleiding met aangepaste activiteiten in thema
  • Tafeldekking (borden, bekers, versiering)
  • Themakledij + accessories 
  • Alle materialen voor de spelletjes

 

Tarieven

 

De prijzen die u hier ziet, zijn van toepassing voor 10 deelnemers. Indien er meer dan 10 deelnemers zijn, rekenen wij €5/ extra deelnemer en is men genoodzaakt om twee thema’s te combineren. Om de veiligheid en een goed overzicht te kunnen garanderen, organiseren we themafeesten voor max. 15 personen. 

Product Prijs
Begeleid themafeest aan huis € 160
Begeleid themafeest schuur €230
Extra's Prijs
Knutselactiviteit €7/p.p
Donutwall (exl. donuts) €10/dag
Uitdeelzakjes €4/p.p.
Popcornmachine €40/dag
Piñata €30
Glittertattoo's €30

*Er gelden andere tarieven en verloop voor het lasershooten en de graffiti workshop. Gelieve hiervoor naar de pagina's van deze thema's door te klikken. 

 

 

Voorwaarden 

Elk thema bevat materiaal voor 15 personen. Het is ook mogelijk 2 thema's te combineren. Om de veiligheid en een goed overzicht te kunnen garanderen, organiseren we themafeesten voor max. 15 personen.  

 

Reserveren en annulatie

 

Reserveren kan enkel via info@hetgoudenkroontje.be of via onderstaand formulier. 

 

Bij de reservatie dient u steeds het gekozen thema  de locatie, alsook de gewenste datum te vermelden. 

 

Het definitief aantal deelnemers, het thema, alsook de keuze van de extra's dienen ten laatste een week voor aanvang door gegeven te worden. Indien we niet tijdig over deze informatie beschikken, rekenen we een administratieve kost van €30 aan. 

 

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor datum. Bij een annulatie binnen de drie weken voor datum rekenen we 50% van de totaalsom aan. Bij een annulatie de week zelf, rekenen we het volledige bedrag aan. 

 

De betaling gebeurt steeds de dag zelf. 

 

Locatie

 

Het begeleid themafeest kan zowel doorgaan op uw eigen locatie, als in onze feestschuur te Drongen.

Indien het themafeest op uw eigen locatie doorgaat, rekenen wij een kilometervergoeding aan van €0.40/km (heen en terug).

 

Op zon- en feestdagen rekenen wij een toeslag van €50 aan.

 

Aansprakelijkheid

 

De kinderen blijven ten alle tijdens de verantwoordelijkheid van de ouder(s). Het Gouden Kroontje kan niet aansprakelijk, noch verantwoordelijke gesteld worden voor schade, verlies of lichamelijk leed.

 

Akkoord

 

Door de reservatie schriftelijk te bevestigen, bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.


Reservaties

Reservaties kunnen uitsluitend gemaakt worden door het invullen van het resevatieformulier via de pagina van het gewenste thema.