Huur een themakoffer! 

 

Ga zelf aan de slag met onze themakoffers om een onvergetelijk themafeest te geven zonder zorgen!

Onze themakoffers bevatten o.a. verkleedkleren en attributen, prentenboeken, spelletjes, handpoppen, en tafeldekking in thema voor maximum 10 kinderen. Men kan op aanvraag ook een draaiboek verkrijgen met daarin allerlei suggesties, spelletjes en tips om het feest draaiende te houden. De inhoud van de koffer is steeds afhankelijk van het thema. Verschillende thema’s, alsook extra’s kunnen gecombineerd of bij gehuurd worden. Bekijk snel ons aanbod thema's

 

Voorwaarden 

 

  • Een koffer bevat materiaal voor 10 personen (verkleedkledij, accessoires, spelletjes, borden, bekers en tafeldecoratie)

 

Reserveren en annulatie 

 

  • De huur van een themakoffer bedraagt €90/dag

 

  • Een extra dag huren kan aan €50/extra dag. Op zon- en feestdagen rekenen we een meerprijs van €30 aan.

 

  • Reserveren kan enkel via info@hetgoudenkroontje.be of via onderstaand formulier. 

 

  • Het adres en aantal deelnemers moeten ten laatste één week voor aanvang doorgegeven worden. Indien we niet tijdig over deze informatie beschikken, wordt uw reservatie automatisch geannuleerd en wordt een annulatiekost van €30 aangerekend. 

 

  • Bij een laattijdige annulatie (minder dan 2 weken) rekenen we een administratieve kost van €30 aan. 

 

Schade en verlies

 

  • Er wordt een borg van €100 gevraagd. Deze borg krijgt men terug indien al het materiaal tijdig, en in goede staat terug gegeven wordt. In geval van schade of verlies, wordt de borg (gedeeltelijk) ingehouden, afhankelijk van de schade of het verlies. Indien de schade groter is dan de waarde van de borg, kan een extra kost aangerekend worden.

 

  • De borg wordt steeds betaald bij het leveren van de koffer. 

 

Ophalen/Leveren

 

De koffer wordt steeds de dag vóór datum geleverd worden aan huis en de volgende dag terug in goede staat opgehaald. Hiervoor rekenen wij een kilometervergoeding van €0,40/km aan (2x heen en terug).

Reservaties

Mogen we vragen om bij uw reservatie steeds het gekozen thema, alsook de gewenste datum te vermelden. 

Wij trachten steeds binnen de drie werkdagen uw (aan)vraag te beantwoorden.