Huur een themakoffer! 

 

Ga zelf aan de slag met onze themakoffers om een onvergetelijk themafeest te geven zonder zorgen!

Onze themakoffers bevatten o.a. verkleedkleren en attributen, prentenboeken, spelletjes, handpoppen, en tafeldekking in thema voor 10 kinderen. Men kan op aanvraag ook een draaiboek verkrijgen met daarin allerlei suggesties, spelletjes en tips om het feest draaiende te houden. De inhoud van de koffer is steeds afhankelijk van het thema. Verschillende thema’s, alsook extra’s kunnen gecombineerd of bij gehuurd worden. Bekijk snel ons aanbod thema's

 

Reserveren

 

  • De huur van een themakoffer bedraagt €90/dag.  Op zon- en feestdagen rekenen we een meerprijs van €50 aan.

 

  • Een extra dag huren kan aan €50/extra dag.
  • Reserveren kan enkel via info@hetgoudenkroontje.be 

 

  • Het adres en aantal deelnemers moeten ten laatste één week voor aanvang doorgegeven worden. Indien we niet tijdig over deze informatie beschikken, wordt uw reservatie automatisch geannuleerd en wordt er een annulatiekost aangerekend. Ook bij laattijdige annulatie (tot 2 weken voor datum) rekenen we een administratieve kost van €30 aan.

 

Schade en verlies

 

  • Er wordt een borg van €100 gevraagd. Deze borg krijgt men terug indien al het materiaal tijdig, en in goede staat terug gegeven wordt. In geval van schade of verlies, wordt de borg (gedeeltelijk) ingehouden, afhankelijk van de schade of verlies. Indien de schade groter is dan de waarde van de borg, kan een extra kost aangerekend worden.

 

  • Per extra dag dat de koffer te laat terug bezorgd wordt, rekenen wij €50 aan.

 

Ophalen/Leveren

 

De koffer wordt steeds de dag vóór datum geleverd worden aan huis en de volgende dag terug in goede staat opgehaald. Hiervoor rekenen wij een kilometervergoeding van €0,40/km aan (2x heen en terug).

Reservaties

Wij trachten steeds binnen de drie werkdagen uw (aan)vraag te beantwoorden.