Voorwaarden themafeesten

 

Algemeen

Onze themafeesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 of 8 jaar, afhankelijk van het thema.

 

Om de veiligheid en een goed overzicht te kunnen garanderen, organiseren we themafeesten voor max. 15 personen. 


De activiteiten en materialen kunnen afwijken van foto's, aangepast naar de leeftijd en grootte van de groep. Ook wanneer er extra's gekozen worden, kunnen bepaalde activiteiten worden ingekort of geschrapt.

 

Reservaties en communicatie 

Reserveren kan enkel via info@hetgoudenkroontje.be of via onderstaand formulier. Alle verdere communicatie verloopt via mail tav info@hetgoudenkroontje.be 

 

Bij de reservatie dient u steeds het gekozen thema, formule, locatie, alsook de gewenste datum te vermelden. 

 

Annuleren

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor datum. Bij een annulatie binnen de drie weken voor datum rekenen we 50% van de totaalsom aan, bij een annulatie de week zelf, rekenen we het volledige bedrag aan. 

 

Na het doorgeven van het definitief aantal aanwezigen, kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

 

Locatie

Het begeleid themafeest kan zowel doorgaan op uw eigen locatie, als in onze feestschuur te Drongen, naargelang de beschikbaarheid. 

Indien het themafeest op uw eigen locatie doorgaat, rekenen wij een kilometervergoeding aan van €0.40/km (heen en terug). Bij het huren van een themakoffer of tentjes rekenen we 2x heen en terug aan voor het leveren en ophalen van het materiaal. 

 

Toeslagen

Op zon- en feestdagen rekenen wij een toeslag van €50 aan.

 

Het definitief aantal deelnemers, alsook eventuele extra's dienen ten laatste een week voor aanvang doorgegeven te worden. Indien deze info niet tijdig doorgegeven wordt, wordt er een administratieve kost van €30 aangerekend.

 

Bestelde hapjes en uitdeelzakjes worden steeds in rekening gebracht, ook indien er minder deelnemers aanwezig zijn dan doorgegeven. 

 

Wanneer het max. toegelaten deelnemers van 15 personen niet gerespecteerd wordt, rekenen wij een toeslag van €30 aan.

 

Aansprakelijkheid

De kinderen blijven ten alle tijdens de verantwoordelijkheid van de ouder(s). Het Gouden Kroontje kan niet aansprakelijk, noch verantwoordelijke gesteld worden voor schade, verlies of lichamelijk leed.

 

Akkoord

Door de reservatie schriftelijk te bevestigen, bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.