Glamping op onze locatie

Onze luxueuze glamping tent biedt ruimte aan max. 6 personen en kan zowel voor kinderfeesten als voor trouw-, vrijgezellen-, communie-, en allerhande andere feesten gehuurd worden. 

Prijzen Prijs
Glamping overnachting €250
Glamping overnachting (max. 6 personen) €250
Avondmaal* €5/p.p.
Ontbijt €10/p.p.
Wellnesskoffer €90
Donutwall excl. donuts €10
Donutwall incl. donuts €50
Chocoladefontein €80
Popcornmachine incl. ingrediënten €40

*Keuze uit: mini pizza's, hotdogs, croque-monsieur en hamburgers.

**Ontbijt bestaande uit: cornflakes, ontbijtkoeken, toastbrood, zoet beleg, yoghurt, fruitsap en chocolademelk

Voorwaarden

 

  • De tent biedt ruimte aan max. 6 personen. Indien gewenst kan er gecombineerd worden met onze kleine safari tent voor 2 personen (+ €100/dag) of een tweede glamping tent voor 6 personen. 

 

  • Reserveren kan enkel via info@hetgoudenkroontje.be of via onderstaand formulier.

 

  • Het adres en aantal personen moeten ten laatste één week voor aanvang doorgegeven worden. Indien we niet tijdig over deze informatie beschikken, wordt uw reservatie automatisch geannuleerd. Er wordt een annulatie kost aangerekend van €30.

 

Schade

 

  • Er wordt een borg van €300 cash gevraagd bij het opleveren van tent. Deze borg krijgt men terug indien al het materiaal in goede staat terug gegeven wordt. In geval van schade of verlies, wordt de borg (gedeeltelijk) niet terug gegeven, afhankelijk van de schade of verlies. Indien de schade groter is dan de waarde van de borg, kan een extra kost aangerekend worden.

 

Annulatie

 

  • Men kan kosteloos annuleren tot 3 weken voor datum. Bij een annulatie binnen de 3 weken, rekenen we een administratieve kost aan van €30, bij een annulatie binnen de week zelf, rekenen we een annulatiekost van €50 aan.

 

  • Bij extreem regenweer kan de tent niet geplaatst worden en wordt de reservatie automatisch kosteloos geannuleerd. In samenspraak met de klant gaan we op zoek naar een nieuwe verhuurdatum, afhankelijk van de beschikbaarheid. 

Reservaties

Mogen we vragen om bij uw reservatie steeds de gewenste datum te vermelden. 

Wij trachten steeds binnen de drie werkdagen uw (aan)vraag te beantwoorden.