Voorwaarden themafeest

 

Onze themafeesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 of 8 jaar, afhankelijk van het thema.

 

Elk thema bevat materiaal voor 10 personen. Het is uiteraard mogelijk om 2 thema’s te combineren*. Om de veiligheid en een goed overzicht te kunnen garanderen, organiseren we themafeesten voor max. 15 personen.  *Tenzij anders vermeld. 

 

Wanneer er meer dan 10 deelnemers aanwezig zijn bij een themafeest met formule kindergrime, werken we met een tweede animator. Hiervoor rekenen we €50 aan.

 

 

Reserveren 

 

Reserveren kan enkel via info@hetgoudenkroontje.be of via onderstaand formulier. 

 

Bij de reservatie dient u steeds het gekozen thema of product, de locatie, alsook de gewenste datum te vermelden. 

 

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor datum. Bij een annulatie binnen de drie weken voor datum rekenen we 50% van de totaalsom aan, bij een annulatie de week zelf, rekenen we het volledige bedrag aan. 

 

 

Locatie

 

Het begeleid themafeest kan zowel doorgaan op uw eigen locatie, als in onze feestschuur te Drongen, naargelang de beschikbaarheid. 

 

Indien het themafeest op uw eigen locatie doorgaat, rekenen wij een kilometervergoeding aan van €0.40/km (heen en terug).

 

Op zon- en feestdagen rekenen wij een toeslag van €50 aan.

 

 

Aansprakelijkheid

 

De kinderen blijven ten alle tijdens de verantwoordelijkheid van de ouder(s). Het Gouden Kroontje kan niet aansprakelijk, noch verantwoordelijke gesteld worden voor schade, verlies of lichamelijk leed.

 

Akkoord

 

Door de reservatie schriftelijk te bevestigen, bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden